Cum cumpar

Cum pot comanda on-line?


Pentru a plasa o comanda, alegeti produsul fie folosind meniul din stanga, in functie de categoria in care acesta se incadreaza, fie utilizand functia de cautare, dupa care apasati "ADAUGA IN COS".

Din acest moment aveti posibilitatea continuarii cumparaturilor, navigand si selectand alte produse din catalog sau sa incheiati comanda.

Pentru a vizualiza lista produselor adaugate, valoarea produselor incluse in cos si pentru a opera eventuale modificari, deasupra meniului principal in partea dreapta aveti o sageata catre continutul cosului.

Din acest punct puteti trece la plasarea comenzii apasand butonul "CONFIRMARE COMANDA", dupa care va fi necesara logarea dumneavoastra intr-un cont nou sau deja existent:

- Client existent: Va rugam sa intrati in cont - caz in care trebuie sa completati adresa de mail si parola corespunzatoare contului deja creat;

- Client nou? Va rugam sa ne furnizati cateva detalii - apoi sa dati click pe "TRIMITE" si aveti un cont nou pe site-ul www.calduros.ro.

Datele noului cont le veti primi pe mail imediat ce ati finalizat comanda.

Urmeaza sa ne transmiteti modalitatea de plata, cat si eventualele instructiuni de livrare, fiind directionati catre formularele pe care trebuie sa le completati cu datele necesare facturarii si livrarii produselor.

In cazul in care ati incheiat cumparaturile, apasati "COMANDA".

Confirmarea comenzii dumneavoastra va sosi si prin email la adresa pe care ne-ati indicat-o cu toate detaliile de facturare/livrare.

Pentru validarea si finalizarea comenzii veti fi contactat in scurt timp de un reprezentant vanzari de la www.calduros.ro.

Daca doriti sa comandati telefonic sau folosind e-mailul, folositi informatiile de la rubrica Contact.