Conditii livrare

Magazinul online www.calduros.ro este proprietatea SC CALDUROS SRL cu sediul in strada Vitejilor , nr. 8, bl SC12, ap 2, Iasi, jud Iasi, avand codul unic de inregistrare RO23062061 si este inregistrata la registrul comertului cu J22/117/2008.

Pretul si disponibilitatea produselor

Preturile produselor de pe acest site sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Pentru anumite produse, SC CALDUROS SRL isi rezerva dreptul de a solicita clientilor diferite sume cu titlu de avans. In cazul in care la livrarea produselor clientul se razgandeste cu privire la achizitionarea acestora, atunci suma achitata cu titlul de avans se va restitui conform conditiilor prevazute in contractul de avans.

Plata echipamentelor si serviciilor achizitionate de la CALDUROS SRL prin site-ul www.calduros.ro

Pentru plata produselor achizitionate de la www.calduros.ro, aveti la dispozitie urmatoarele optiuni:

A. Plata cash la livrarea comenzii; ( puteti plati produsele comandate cu numerar in momentul receptionarii echipamentelor).

B. Plata prin virament bancar, transfer bancar; (in cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii platii in contul SC CALDUROS SRL) 

Denuntarea unilaterala a contractului

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile cu returnarea produselor vor fi suportate de catre consumator. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga din momentul primirii acestora de catre consumator.

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator pentru produse NU si pentru transportul acestora, fara a-i solicita consumatorului cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator. 

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice. 

Livrarea produselor si conditiile de retur

Livrarea produselor comandate se face prin curier specializat in transport.

Produsele livrate de SC CALDUROS SRL sunt insotite de certificatul de garantie, factura fiscala, chitanta transportatorului (daca plata este facuta in numerar la livrare prin curier). 

CUM se livreaza?

Cumparati acum beneficiind de facilitatile de transport pentru comenzile plasate pe site-ul nostru www.calduros.ro ! Acum totul este mult mai rapid, mai simplu, mai comod si mai ieftin .

Puteti beneficia de transport gratuit si in restul tarii numai pentru anumite produse. Acestea sunt marcate in paginile de produs in zona facilitatilor. Transportul fara costuri suplimentare este garantat doar in localitatile acoperite de firmele de curierat cu care lucram. In localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport. Taxa va fi comunicata telefonic in momentul confirmarii comenzii. 

* In cazul centralelor pe lemne unde este specificat mesajul Transport Gratuit, pentru a beneficia de transport gratuit plata trebuie efectuata in avans. Pentru clientii care doresc plata centralelor termice pe lemne la livrare se percepe o taxa de transport comunicata telefonic in momentul confirmarii comenzii.  

Modalitatile de livrare sunt urmatoarele:

Livrarea comenzii pentru articolele aflate pe stoc, se face intr-un interval de 48 ore in functie de optiunea dvs.

Pentru produsele pe care firma nu le are pe stoc si le comanda la producatori, livrarea se confirma telefonic clientului.

Pentru informatii suplimentare privind livrarea comenzilor puteti suna la numerul de telefon: 0748 058 786 sau ne puteti contacta prin e-mail la adresa: office@calduros.ro.

Livrarile la domiciliu sunt efectuate prin firme de curierat, gratuit sau contra cost, in functie de valoarea comenzii si distanta de livrare, zona de acoperire a clientului sau promotiile de transport afisate.(Pentru alte localitati cereti detalii despre costurile de livrare).

Produsele livrate va sunt inmanate in ambalajul original al producatorului, si sunt insotite de FACTURA si CERTIFICAT DE GARANTIE.

Transferul proprietatii asupra bunurilor livrate se face numai in momentul achitarii integrale a valorii bunurilor. 

Returnarea produselor se supune Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Conditii de retur: 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:

-in ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente(daca este cazul, inclusiv manuale si alte materiale)-sa fie insotite de certificatele de garantie ale produselor intacte si documentele originale care le-au insotit (factura fiscala, bon etc)
-fara a prezenta urme de uzura, sa nu fie bransate la reteaua de gaz, sa nu fie legate la sursa de apa, echipamentele sa nu fie utilizate sau instalate ori puse in functiune etc.

Costurile de retur si transport ale produselor in cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produselor, sunt suportate de consumator.

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Daca ai probleme sau nu esti multumit de produsele achizitionate te rugam sa ne contactezi in cel mai scurt timp. Vom incerca sa facem totul pentru a remedia situatia. 

In cazul expeditiilor primite prin societatile de curierat prin semanrea awb-ului de primire inseamna ca beneficiarul a inspectat si verificat coletul primit si este de acord cu acceptarea produsului si preluarea raspunderii cu privire la starea produsului comandat. Reclamatiile ulterioare cu privire la deteriorarea produsului comandat nu se mai accepta.

Alte informatii utile:

Produsele se livreaza in toata tara utilizand serviciile unei companii de curierat intern. Plata o veti realiza utilizind modalitatea de plata aleasa de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, sunt insotite de factura si certificate de garantie si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. 

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Livrarea se va face astfel:

• pentru livrarea produselor comandate oriunde în tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimiteti un email la adresa office@calduros.ro specificand produsele si orasul in care doriti livrarea sau contactati departamentul nostru de vanzari. 

In cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii. 

Taxa ramburs: - doar in cazul in care platesti numerar la livrare iar transportul este asigurat prin serviciile unei firme de curierat rapid (taxa perceputa de firma de curierat). Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie a curierilor se calculeaza un cost suplimetar pe km, in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din lista. Pentru a afla costul taxei ramburs, trimiteti un mail la office@calduros.ro sau contactati telefonic departamentul de vanzari.