Despre noi

SC CALDUROS SRL
J22/117/2008
RO23062061
Strada Vitejilor nr 8
Iasi, judetul Iasi, Romania
Telefon: 0748 058 786
Email: office@calduros.ro


CALDUROS.RO a luat nastere la initiativa SC CALDUROS SRL de a oferi online produse de calitate la preturi accesibile din categorii precum instalatii de caldura, termoficare si energie solara. Deschiderea magazinului online are la baza experienta vasta a comercializarii acestor produse in zona de Nord-Est a Romaniei de peste 7 ani.

PRODUSE DE CALITATE

Produsele comercializate pe www.calduros.ro respecta standardele internationale in domeniul pentru care sunt destinate si puteti avea siguranta unui produs bine facut, autentic brandului de care apartine. Partenerii pe care ii alegem sunt dealeri autorizati si producatori de renume pe piata instalatiilor si echipamentelor de profil, care ofera garantia produselor vandute in magazinul online in acelasi mod ca pentru cele vandute in magazinele fizice.

PRETURI ACCESIBILE

Ne propunem ca preturile practicate de SC CALDUROS SRL sa aiba intotdeauna in vedere un raport calitate-pret superior pe piata magazinelor online. Datorita contractelor bine gandite si atent selectionate cu producatorii produselor disponibile, putem oferi atat preturi promotionale atractive, cat si preturi intregi avantajoase. In plus, stocurile noastre sunt mereu actualizate cu produsele cele mai solicitate si cu produse noi introduse pe piata, pastrand aceeasi politica de preturi accesibile pentru a va asigura usurinta de a face cumparaturi pe www.calduros.ro.