Conditii utilizare

Limitarea raspunderii SC CALDUROS SRL 

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. 

Societatea CALDUROS SRL. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Continutul site-ului www.calduros.ro, (imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, etc), a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site, si este proprietatea CALDUROS SRL si a furnizorilor sai. Folosirea fara acordul scris al CALDUROS SRL a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC CALDUROS SRL nu acorda dreptul de a descarca, sau de a modifica partial sau integral, de a copia, de a vinde sau revinde, de a exploata site-ul in orice alta forma, cu scopuri comerciale sau opuse intereselor societatii, fara acordul scris in prealabil al acesteia. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi pentru a minimaliza greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

Produsele si serviciile sunt comercializate in forma oferita de producator si in limita stocului disponibil. SC CALDUROS SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania SC CALDUROS SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de SC CALDUROS SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Plata efectuata in avans prin ordin de plata nu garanteaza rezervarea produselor comandate. Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi al magazinului online nu inseamna si rezervarea produsului.Plasarea unei comenzi online nu garanteaza rezervarea produslui / produselor comandate.

In cazul trimiterii unei comenzi online veti primi pe email un rezumat al comenzii efectuate ceea ce nu inseamna si confirmarea comenzii. CALDUROS SRL confirma comenzile inainte de onorarea lor prin contactarea clientului. CALDUROS SRL isi rezerva dreptul de intarzia sau anula livrarea produselor daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de CALDUROS SRL.

CALDUROS SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

CALDUROS SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul www.calduros.ro.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre societate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. CALDUROS SRL livreaza produsele in toata tara.

Plata produselor se poate efectua in avans sau la livrare. CALDUROS SRL isi rezerva dreptul ca in anumite situatii sa solicite plata in avans.

Dovada platii trebuie transmisa catre CALDUROS SRL prin e-mail la adresa office@calduros.ro. Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea intrarii banilor in contul societatii. Produsele solicitate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Pe factura se va tipari pretul de achizitie stabilit impreuna cu reprezentantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.

Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@calduros.ro Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.calduros.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, sau al furnizorului.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.calduros.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

SC CALDUROS SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor prezente pe site sau/si daca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client(utilizator).

Drepturi de autor(Copyright)

SC CALDUROS SRL este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului www.calduros.ro, respectiv asupra design-ului si continutului precum si asupra marcilor inregistrate in numele producatorilor si publicate pe site. Astfel orice tentativa de copiere a continutului, programe automate sau alte informatii publicate pe site, va fi pedepsita conform legii in vigoare.

Garantiile produselor

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.calduros.ro beneficiaza de garantia provenita din partea producatorului.

Stergerea etichetei care contine (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei.