POMPA DE CALDURA AER - APA CHOFU 16 KW

POMPA DE CALDURA AER - APA CHOFU 16 KW

AEYC-1643XU

  • Producator: Chofu
  • Garantie: 2 ANI
  • LIVRARE GRATUITA
Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
IN STOC FURNIZOR - livrare in 3 zile lucratoare
Pretul include TVA

Chofu AEYC-1643XU este o pompa de caldura aer apa monobloc de 16kW Inverter. Chofu este singura firma din Japonia care isi fabrica pompele de caldura pe teritoriul Japoniei. Noi suntem unic importator in Romania si Austria pentru pompele de caldura aer-apa Chofu, Made in Japan. Pompele de caldura aer-apa CHOFU INVERTER, sunt cele mai economice alternative pentru incalzirea si racirea locuintei dvs. Tehnologia moderna inverter creeaza posibilitatea ca pompa de caldura sa ajusteze producția de energie termică în mod automat în funcție de cerințele de încălzire a casei unde locuiti. În timpul iernii, compresorul tip inverter și motorul ventilatorului, rulează pe turatie variabila pentru a oferi mai multa energie termica, atunci când temperatura din exterior este foarte scăzută. În cazul în care casa ta are nevoie de mai puțină încălzire, pompa va scadea frecventa de funcționare de până la 20Hz, iar pompa va consuma mai puțină energie electrică.

Pompa de caldura inverter, economiseste 30% mai multa energie electrica decât pompa de căldură cu frecvență fixă ON/OFF. Componentele pompei de caldura Chofu sunt de inalta calitate si garanteaza functionarea utilajului ani de zile fara interventii sau deranjamente. Compresorul Panasonic DC Twin Rotary este fabricat de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume. Pompa de caldura aer-apa CHOFU AEYC-1639U, are o garantie totala de 2 ani, iar pentru compresor 5 ani. In aceasta perioada de garantie de 2 ani daca apar probleme hidraulice de functionare pompa de caldura NU SE REPARA, ci se inlocuieste cu una noua iar cea defecta avem obligatia de a o trimite in Japonia la firma Chofu pentru examinare. Dupa aceasta perioada de garantie aprovizionarea cu piesele de schimb pentru service este de 10 ani. Pompa de caldura aer-apa Chofu functioneaza chiar si la -30 grade C.

Binenteles ca la aceasta temperatura COP-ul pompei este foarte scazut. Dar cate zile din iarna sunt extrem de reci ? Sistemul de control inverter Chofu, realizeaza cea mai mare eficienta la sarcini si un raspuns rapid la schimbarea conditiilor solicitate. Controlul temperaturii programate a apei asigura mentinerea temperaturii acesteia la un nivel cat mai redus posibil cu scopul de a mari eficienta pompei de caldura. Toate acestea asigura o performanta optima sistemului, in timp ce costurile de exploatare si emisiile de CO2 sunt reduse la maximum.

Pompele de caldura aer/apa Chofu se utilizeaza cu succes si la instalatiile de incalzire cu calorifere. Pompa de caldura aer-apa de 16 kW de productie Japoneza foloseste cea mai noua tehnologie numita INVERTER. Acest sistem de control modern economiseste aprox. 30% la consumul energie electrica in comparatie cu o pompa de caldura clasica ON – OFF. Cu multiple posibilitati de programare pompa de caldura aer/apa CHOFU de 16KW indeplineste cele mai inalte cerinte de exploatare si utilizare chiar in conditii extrem de grele. Prin firma Nedavi Solar, aveti posibilitatea de a descoperi un alt produs de înalta calitate fabricat în Japonia. Va prezentam „ POMPELE DE CĂLDURĂ AER – APĂ ”, marca Chofu, demna de încredere, de calitate şi de lungă durată, pentru confortul şi luxul Dvs.

Tehnologia de varf este combinată cu echipamente moderne de fabricaţie, prin care se asigură o calitate excelentă a pompelor de caldura. Veţi fi mai mult, decât mulţumit de calitatea, precizia şi îndemânarea pe care le puteţi aştepta numai de la Chofu. Pompe de caldura aer-apa Chofu Made in Japan

OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Untitled Document

DATE TEHNICE – POMPA DE CALDURA AER-APA 16 kW

Eficienta SCOP = 4,5

Eficientă energetică la 35°C = A+++

Eficienta COP = 4,30

Eficientă energetică la 55°C = A++

Incalzire = 16,0 kW Termic

Temperatura economa lucru = 55°C

Racire = 16,0 kW

Temperatura max./tur = 60°C

Consum energie electrica = 3,72kW/h

Temperatura economa lucru = 55°C

Legatura electrica = 220 V/1ph /50Hz

Refrigerant = R32

Puterea in amperi = 17,8 A

Refrigerant = 2,80 Kg.

Zgomot de functionare = 51 db(A)

Racord Tur/Retur = 1 ¼”  – DN25

Eficienta sezonieră încălzire (ŋs) = 190%

Carcasa  –  exterior din tabla zincata

Compresor  – Panasonic DC twin rotary

Carcasa  –  Rezistenta la intemperi

Automatizare  –  Controller extern

Dimensiuni  = 1418x 1000x 330 mm

Pompa de recirculare Panasonic – incorporata

Greutate = 116 Kg

Schimbator caldura pentru apa – Schimbator inox

Garantie totala 3 ani

Schimbator caldura aer – Schimbator cupru

Service postgarantie 10 ani