POMPA DE CALDURA AER - APA CHOFU 12 KW

POMPA DE CALDURA AER - APA CHOFU 12 KW

CHOFU AEYC-1242XU-CH

  • Producator: Chofu
  • Garantie: 2 ANI
  • IN STOC FURNIZOR - livrare in 3 zile lucratoare
    Pretul include TVA

Pompa de caldura 12kW Chofu monobloc pentru incalzire/racire si prepararea apei calde menajere in modul cel mai ieftin si avantajos pentru locuinta dumneavoastra. Controller-ul si pompa de recirculare sunt prinse in pretul pompei de caldura. Cu aceasta pompa de caldura care consuma numai 2.79 kWh puteti incalzi o suprafata utila a locuintei de pana la 250m² bineinteles daca aceasta locatie are o izolatie foarte buna. Pompele de caldura aer-apa Chofu, sunt cele mai economice alternative pentru incalzire. Tehnologia moderna "Inverter" a pompelor de caldura si componentele de inalta calitate garanteaza functionarea utilajului ani de zile fara deranjamente. Pompa de lichefiere (compresorul) Panasonic DC twin rotary este fabricat de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume. Acesta garanteaza functionarea pompei de caldura mai mult de 133.000 de ore fara intrerupere sau exprimat alt fel - peste 15 ani de functionare in regim de 24 de ore. Pompa de caldura are o garantie totala de 3 ani, timp in care in caz de defectiune hidraulica pompa de caldura NU SE REPARA, ci se inlocuieste cu o pompa de caldura noua. Aprovizionarea cu piesele de schimb pentru service dupa perioada de garantie este de 10 ani.

Controller-ul  de la pompa de caldura Chofu poate fi montat in sufragerie si poate avea functiune de termostat ambietal sau in camera tehnica pentru a putea urmari valorile pompei in functiune. Automatizarea poate avea functia de termostat ambiental si din acest motiv noi va recomandam sa montati acest aparat in sufragerie. Controlul si functiunile pompei de caldura pot fi vizualizate sau modificate de pe aceasta automatizare care are functie de MASTER. Daca aveti locuinta pe doua nivele se poate monta o a doua automatizare la etaj care tine sub control pompa de recirculare pentru circuitele de la etaj avand functia de SLAVE.

Schema orientativa de montaj clasica a pompei de caldura pentru incalzirea prin pardoseala si pentru prepararea apei calde menajere. Daca dotiti, puteti racorda pompa de caldura direct la incalzirea prin pardoseala fara acest puffer de 80 de litri. Pompa de caldura de 12kW are deja sistemul de dezaerisire si pompa de recirculare integrata in unitatea monobloc.

Pompa de caldura aer apa 12kW produs de calitate realizat 100% in Japonia. Aceast aparat realizat cu cea mai noua tehnologie in domeniu poate fi pentru locuinta dumneavoastra un produs extrem de econom pentru sistemul de incalzire si prepararea apei calde menajere la o suprafata locuibila de pana la 250m². Pompa de caldura Chofu 12kW poate fi folosita atat la un sistem de incalzire prin pardoseala cat si incalzire prin calorifere. Este foarte important ca locuinta dumneavoastra sa fie foarte bine izolata pentru a putea realiza economii la consumul de energie electrica. Locatiile cu incalzire prin pardoseala si care au o izolatie exterioarea de cel putin 20 cm de polistiren cu densitatea corespunzatoare iar izolatia tavanului corecta pot fi luate in calcul cu 40w/m² atunci cand se dimensioneaza pompa de caldura.

Pompa de caldura aer-apa de 12 kW arata la fel ca o instalatie de aer conditionat si se poate monta la fel ca si compresorul unui aparat de la instalatia de aer conditionat, adica pe peretele unui apartament sau a unei case. Datorita sistemului de functionare DC Inverter pompa de caldura este extrem de economica iar denumirea i se potriveste - „ MAGICAL HEAT PUMP “. Cu multiple posibilitati de programare pompa de caldura aer apa de 12KW CD Inverter indeplineste cele mai inalte cerinte de exploatare si utilizare chiar in conditii extrem de grele.

 

Eficienta COP = 4,30

Temp. minima mediu = minus -30°C

Incalzire = 12,0 kW Termic

Temperatura max./tur = 60°C

Consum maxim pe ora = 2,79 kW

Temperatura economa de lucru = 55°C

Legatura electrica = 220 V/1ph /50Hz

Agent termic = R32 - 2,2 Kg.

Puterea in amperi = 13,8 A

Racorduri Tur / Retur = 1 1/4" - DN25

Zgomot de functionare = 56 db (A)

Carcasa  -  exterior din tabla zincata.

Compresor  - Panasonic DC twin rotary

Carcasa  -  Rezistenta la intemperi

Automatizare  -  Controller extern/termostat 

Dimensiuni in mm (L-H-A) = 1000x 1418x 330

Pompa de recirculare Panasonic - incorporata in pompa

Greutate = 98 Kg

Schimbator de caldura pentru apa - Schimbator de inox 

.Garantie totala 3 ani

Schimbator de caldura pt. aer - Schimbator de cupru

Service postgarantie 10 ani