CAZAN ARCA LPA DUO MATIC INOX 56R LEMNE SI PELETI + ARZATOR + SNEC + REZERVOR
 • CAZAN ARCA LPA DUO MATIC INOX 56R LEMNE SI PELETI + ARZATOR + SNEC + REZERVOR
 • CAZAN ARCA LPA DUO MATIC INOX 56R LEMNE SI PELETI + ARZATOR + SNEC + REZERVOR
 • CAZAN ARCA LPA DUO MATIC INOX 56R LEMNE SI PELETI + ARZATOR + SNEC + REZERVOR

CAZAN ARCA LPA DUO MATIC INOX 56R LEMNE SI PELETI + ARZATOR + SNEC + REZERVOR

LPA56RI-CON0600-COC0502

 • Producator: Arca
 • Garantie: 10 ANI
 • Punere in functiune: gratuita
 • IN STOC FURNIZOR - livrare in 3 zile lucratoare
  Pretul include TVA
  Odata cu achizitionarea acestui produs, luati un produs din gama PACHET MONTAJ CAZANE cu 5% reducere

ARCA LPA DUO MATIC

Functionarea are loc in mod alternativ lemne sau peleti folosind programul dorit de catre utilizator pe display-ul panoului electronic cu optiunea de a porni in automat peletii odata epuizat lemnul. Cu solutia tehnica adoptata in calculul termo tehnic nu se adauga puterile lemn/pelet intrucat functionarea este alternativa si niciodata concomitenta. Centrala LPA Duo Matic ofera randamente foarte ridicate datorita schimbatorului marit pus in spatele corpului centralei. 
Utilizand lemne se atinge un randament de peste 90%.  
Utilizand peleti se atinge 92%. 
Specifica geometrie a schimbatorului denumita “la uscat” garanteaza curatenia conductului de schimb fara plasarea unor turbolatori inutili cu actionare manuala cum se intampla de obicei la cele mai intalnite produse de pe piata. Tehnologia schimbatorului la uscat fata de cea cu tuburi de fum, permite o modulare a puterii centralei in functionarea cu lemne pana la 50% si in functionarea cu peleti pana la 20%.

Garantia produsului este de 3 ani pentru centrala, (10 ani pentru corpul cazanului versiune Inox) 2 ani pentru partile electrice, 1 an pentru cele refractare si materiale de consum. Garantia este subordonata corectei executari a Punerii In Functiune aprindere de catre serviciului de asistenta tehnica autorizat ARCA si de completarea certificatului de garantie.

Punerea In Functiune este gratuita in afara celor prevazute in conditiile generale de garantie. Eventuala setare succesiva a parametrilor cade in sarcina utilizatorilor.Garantia este exclusa pentru toate fenomenele de coroziune, inclusiv curentii galvanici. In absenta pompei de recirculare garantia se pierde.

Pretul include usa de transformare lemn/peleti, arzatorul pe peleti, snecul (sistemul automat de alimentare cu combustibil-pelet) si rezervorul de stocare peleti de 600 litri.

Date tehnice ARCA LPA DUO MATIC 56RI:

Putere maxima utila = 56KW
Masa = 685Kg
Presiunea maxima de lucru = 4bar
Inaltime totala = 1500mm
Latime = 650mm
Profunzime = 1560mm
Racorduri tur/retur = 1 1/2"
Racordul la cosul de fum = 180mm
Continut apa = 185 l
Lungime maxima lemn = 70 cm

Garantie: 
10 ani pentru corpul cazanului 
24 luni pentru automatizare