SURSA NEINTRERUPTIBILA DE TENSIUNE EAP 300W/500VA
  • SURSA NEINTRERUPTIBILA DE TENSIUNE EAP 300W/500VA
  • SURSA NEINTRERUPTIBILA DE TENSIUNE EAP 300W/500VA
  • SURSA NEINTRERUPTIBILA DE TENSIUNE EAP 300W/500VA
  • SURSA NEINTRERUPTIBILA DE TENSIUNE EAP 300W/500VA

SURSA NEINTRERUPTIBILA DE TENSIUNE EAP 300W/500VA

EAP300

  • Producator: Conter
  • Garantie: 2 ani
  • IN STOC - livrare in 2 zile lucratoare
    Pretul include TVA

EAP ULTIMATE 300 W - 500 VA este o sursa neintreruptibila automatizata (UPS) din gama profesionala, fiind special conceputa pentru siguranta pe timp limitat a dispozitivelor casnice , computer, internet precum si automatizarea cazanelor pe combustibil solid, in cazul intreruperii curentului electric de la retea. Acest produs se poate utiliza ca invertor (cu functionare nelimitata de la surse 12 Vcc).

Caracteristica principala o constituie forma undei tensiunii electrice la iesire, in cazul functionarii pe baterie, care este pur sinusoidala, insemnand identica cu cea existenta la retea. Constructia de o maniera robusta la parametri superiori asigura o functionare în sarcina de lunga durata, proportional cu performantele acumulatorilor folositi, avand si functie de redresor pentru bateria sistemului.

In cazul unei pene de curent, protectorul confera siguranta si protectia automata a cazanului pe combustibil solid prin furnizarea instantanee a curentului electric alternativ, in scopul alimentarii pompelor de recirculare.


Caracteristicile produsului: 

·         functie de inverter, sursa neintreruptibila, stabilizator si incarcator acumulator

·         cu transformator toroidal, avand eficienta ridicata, pierdere statica scazuta

·         controlat cu microprocesor cu viteza ridicata, pe 32 biti, viteza de raspuns si acuratete crescute

·         interfata de operare cu leduri colorate, afiseaza clar starea de lucru al dispozitivului,  tensiunea de intrare si iesire, starea de incarcare, starea bateriei etc.

·         unda pura sinusoidala la iesire, potrivit pentru consumatorii casnici

·         curent ridicat de incarcare pentru acumulator

·         timpul de comutare scurt, garanteaza neintreruptarea functionarii dispozitivelor casnice

·         ventilator pentru racire inteligent este controlat automat.

Notiuni de siguranta: 

Acest produs este proiectata pentru : dispozitive casnice, precum panoul si automatizarea cazanului pe combustibil solid, a centralelor murale pe gaz, televizoare, frigidere, echipamente audio-video, aer conditionat, a caror putere sa nu atinga 90 % din puterea acestui dispozitiv. Evitati supraincarcare, nu folositi dispozitivul dincolo de puterea lui maxima, deoarece acest lucru va duce rapid si sigur la deteriorarea sa, implicit la pierderea garantiei. Din cauza tensiunii ridicate din dispozitiv, chiar daca toate comutatoarele sunt oprite, orice operatie de indepartare a carcasei trebuie sa fie efectuat de personal autorizat. Deschiderea carcasei de catre dumneavoastra duce la pierderea garantiei si va expune major la riscul electrocutarii. In caz de incendiu folostiti un stingator cu pulbere uscata, nu stingator cu lichid. Daca dispozitivul nu functioneaza pe parametri normali, va rugam sa-l opriti atat de la baterie cat si de la reteaua electrica si sa contactati unitatea de garantie cu cele constatate. Nu introduceti in locasurile de aerisire niciun fel de obiect , plasati dispozitivul in locuri cu circulatie naturala a aerului pentru a evita supraincalzirea. Feriti-l de umiditate, diferente bruste de temperatura, temperaturi dincolo de mediul ambient Nu lasati la indemana copiilor, nu atingeti bornele acumulatorului in timp ce aceasta este conectat la dispozitiv. Nu folositi legaturi electrice improvizate, asigurati-va ca dispozitivul are legatura buna cu acumulatorul, in caz contrar exista riscul major sa-l deteriorati.

Descrierea parametrilor technici:

Puterea : 500 VA (volti amperi)

Tensiune continua intrare : 12 VDC (volti) 

Forma undei : unda sinusoidala pura (max. 3% distorsiune)

Frecventa : 50 Hz

Tensiune intrare alternativa : 140 - 275 V

Tensiunea de iesire alternativa : 220 V  ± 1% pentru inverter ; 220V  ± 8% pentru stabilizator

Temperatura normala de lucru : 0 – 40 *C

Umiditatea normala de lucru : 10%RH – 90%RH fara condens

Dimensiune cu ambalaj (mm) : 293x190x225

 

Cand dispozitivul functioneaza pe modul baterie sau incarcare, si temperatura tranzistorului de putere  este mai mare de 45*C ventilatorul va porni automat.

Autonomia cu o baterie de 65 AH si un comsumator de cca 200 Watts este de 1 ora si 30 min.